• Väldigt många föreningar drivs helt ideelt. Det har blivit svårare att få tag på folk som vill sitta med i styrelser och kommittéer. Alla verkar ha mindre tid nu än för bara några år sedan. Och att göra utskick till sina medlemmar tar tid. Någon/några måste skriva, göra original, trycka, adressera och kuvertera och kanske även åka och lämna in allt på posten. Vi kan avlasta er en hel del.

  Kan kanske t o m bli lättare att få folk att ta styrelseuppdrag om de vet att de inte behöver göra detta tidsödande arbete också.

  Tidningar/medlemsblad
  Det är väldigt värdefullt att kunna skicka ut en tryckt tidning eller blad till sina medlemmar. Uppskattas mycket och är ett enkelt sätt att få ut viktigt information. Och helt ärligt, visst är det roligare och lättare att läsa en tidning tryckt på papper än att läsa på en skärm? Men det kan vara en stor börda för de som ska se till att en tidning kommer ut till alla medlemmar. Därför har vi All Inclusive!

  All Inclusive
  Skriva och ta foton får ni göra själva men resten kan vi göra.

  Om ni vill ha hjälp från början till slut vill vi ha in text i ett vanligt worddokument eller bara rakt upp och ner i ett mail funkar med. Eventuella fotografier kan lämnas både digitalt eller så kan vi scanna in dem. Vi pratar naturligtvis ihop oss innan hur ni vill att tidningen skall se ut rent grafiskt. Efter det så gör vi ett digitalt original som även kan användas på hemsidor och för e-mailutskick.
  När tidningen är tryckt återstår eventuellt kuvertering och adressering. Har ni en adresslista i ett Exceldokument så kan vi trycka dem på kuvert eller direkt på tidningen.
  Och om ni verkligen vill ha hjälp från början till slut så kan vi även leverera de färdiga tidningarna till posten.

 • Momsfritt för medlemstidningar!
  Om ni utkommer med en tidning/medlemsblad minst 4 gånger/år får ni allt momsfritt. Gäller allt arbete med tidningen. Kan vara bra att veta!

  Årsredovisningar, kallelser, protokoll, verksamhetsberättelser
  Vi trycker självklart allt som har med möten att göra. En del har mer påkostade årsredovisningar, en del vanliga A4-blad. Vad ni än vill ha så ordnar vi det!

 • ”Att arbeta med Attryck är effektivt och bra. Vi behöver ibland hjälp med information som ska ut snabbt, inga problem, dagen efter har vi ofta det vi behöver. Det är bra kvalitet på det vi får och Ingela är bra på att se till att designen blir snygg och prydlig och stämmer med vår grafiska profil. Just detta med enkelhet och leveranssäkerhet är något som vi uppskattar mycket!”
  Informationsansvarig Yvonne Westermark, Brf City Näsbydal

  Not: Brf City i Näsbydal Täby är en av Sveriges största Brf med 900 lägenheter och ett fastighetsvärdet överstigande 1 miljard SEK.